Nazaj na prvo stran Company Molding tool | ORO d.o.o. | 2012
Raziskave in razvoj

R∧D

Naš oddelek za raziskave in razvoj skrbi, skupaj z odlično ekipo oblikovanja, za uresničitev vaših idej v realnost.

Izbrano obliko vam skonstruiramo in optimiramo glede na vaše potrebe, ter poskrbimo, da pri procesu konstrukcije orodij in v proizvodnji ne prihaja do nepričakvanih tehničnih zapletov, saj že v sam razvoj izdelka vključujemo tehnologije ter tehnološke procese, ki so potrebni za morebitno serijsko proizvodnjo vašega izdelka. Z našimi izkušnjami na področju razvoja izdelkov od ideje do serijske proizvodnje, vam prihranimo čas in nepredvidene materialne stroške.Vse pod eno streho, vrhunsko in v najkrajšem možnem času.

Poleg razvoja in konstrukcije izdelka, smo specializirani tudi za razvoj, konstrukcijo ter po potrebi izdelavo orodij za brizganje termoplastov, tlačni liv aluminija in orodij za preoblikovanje pločevine. Naše izkušnje ter zadovoljstvo naročnikov namreč kažejo na to, da so, poleg vrhunskega dizajna in naprednega razvoja, še kako pomembni pravilni tehnološki pristopi, industrializacija ter priprava proizvodnje, da novi produkti tudi resnično lahko zaživijo. 

Glavni aduti našega podjetja so inovativnost, interdisciplinarnost ter vrhunskost  našega pristopa do želja in vizij naročnikov. Prepletanje oblikovanja ter razvoja že od  zgodnje faze naprej pa dajejo najboljše rezultate v kratkih časovnih okvirjih in popolno zadovoljstvo tako naročnika, kot sodelujoče ekipe.

Ker se zavedamo, da je vaš čas dragocen in pomemben stroškovni dejavnik vam sodelovanje z našim podjetjem omogoča storitev 'na ključ' od ideje do izvedbe v ugodnih časovnih okvirjih. Pokličite nas ali nam pišite na elektronski naslov in se tudi sami osebno prepričajte, da priznanja za inovativnost niso zgolj papirji, ampak vrhunski ter inovativni serijski produkti.